Uğur'dan Erdek ziyareti

Uğur

Büyükşehir Belediye Başkanı 35 gündür sefer yapan Bursa Büyükşehir Deniz Otobüsleri Budo'ya sembolik açılış yaptı.


Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur Erdek`te paylaşan: zeki-karadeniz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur bugün saat 15.00 sularında geldiği Erdek’te İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, Meclis üyeleri ve AKP ilçe Başkanı Murat Sever ve partililer katıldı.

Erdek iskelesindeki sembolik açılış öncesi Avşa seferi için harekete hazır olan Budo Deniz otobüsü kaptan köşküne çıkan Uğur, ortak yayından Avşa yolcularına seslendi.

Uğur ve beraberindeki heyet daha sonra iskeleden ayrılan Budo deniz otobüsüne el sallayarak yolcu ederken, ardından yaya olarak restorasyon çalışmaları devam eden eski Atatürk ilkokuluna gidildi.

Buradan Erdek Belediyesine geçen Uğur, Başkanlık makamında bir süre önce gündeme gelen iskele trafiği konusunda Marmara belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın görüşlerini aldı.

Erdek Belediyesindeki görüşmede servis minibüslerinin S plakaları ve 1,5 km lik Erdek, Ocaklar güzergâhı için planlanan çevre görüşüldü.

Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur daha sonra AKP ilçe Başkanlığına geçti.

 

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı